ΓυναίκαΜόδα

Η Victoria Beckham ποζάρει μέσα στο αυτοκίνητο για την καμπάνια του νέου της αρώματος

Από την πρώτη στιγμή που η Victoria Beckham έκανε τα δικά της βήματα στη βιομηχανία της ομορφιάς, το brand της κατάφερε αμέσως να ξεχωρίσει.

Η σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο χάρη στην επιτυχία του brand της, αλλά και στη νέα σειρά αρωμάτων που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Το κεφάλαιο beauty άνοιξε ξανά για την Victoria τον Οκτώβριο ύστερα από την κυκλοφορία τριών αρωμάτων από την ομώνυμη μάρκα. Μετά την επιτυχία τους, κυκλοφόρησε τώρα μια νέα καλοκαιρινή καμπάνια για το δημοφιλές άρωμα San Ysidro Drive, με το κίτρινο εντυπωσιακό μπουκάλι. Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με τις σαγηνευτικές φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Μοιράζοντας ένα στιγμιότυπο από την καμπάνια, η Victoria Beckham έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Το San Ysidro Drive ζωντανεύει τις γλυκές μέρες της Καλιφόρνια. Ένας συνδυασμός φωτεινών λουλουδιών με σαφράν, που φέρνει μια πικάντικη μυρωδιά και ωθεί τη ζωντάνια του τριαντάφυλλου για να το κάνει πιο σοφιστικέ. Αυτό το άρωμα υπόσχεται νέες περιπέτειες. Φιλιά».

Στις λήψεις που δημοσίευσε, η Victoria φαίνεται πιο σέξι από ποτέ με το μαύρο μίνι φόρεμα και τα ασορτί γυαλιά ηλίου που επέλεξε να βάλει. Κάθεται πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου με το πόδι της στο κάθισμα του συνοδηγού εντυπωσιάζοντας το κοινό της.

Η 50χρονη πρώην Spice Girl δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο μιλώντας για την έμπνευσή της πίσω από το άρωμα και αποκάλυψε ότι το όνομα είναι στην πραγματικότητα η πρώην διεύθυνση του Beckham στο Λος Άντζελες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button