ΓυναίκαΜόδα

Τα «New Designers Awards» στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας με παρουσιάστρια την Κιμ Κίλιαν

Το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου κατά τη διάρκεια της 4ης ημέρας της Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η λαμπερή απονομή των «New Designers Awards by HUAWEI FREE CLIP» στο Ζάππειο Μέγαρο.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, Κιμ Κίλιαν.

Έξι νέοι σχεδιαστές μόδας οι P.Anchor, Christina Manelidi, L’amour et L’ame atelier, Blue, Sifis Stathakis, Ioannis Koulouris και οι σπουδαστές του ΙΕΚ ALFA υπό την καθοδήγηση και το creative direction του Λάκη Γαβαλά παρουσίασαν ένα πρωτοποριακό fashion show.

Οι διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τις δημιουργίες τους διεκδικώντας τέσσερα πολύ σημαντικά έπαθλα: Best Catwalk, Best Trendsetter, Best New Designer και το Gadget of the Year, ένα catwalk εμπνευσμένο από τον χορηγό των New Designers Awards, την εταιρεία Huawei και τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο την αρμονική σχέση της μόδας με την τεχνολογία.

Η παρουσιάστρια των «New Designers Awards by HUAWEI FreeClip», Κιμ Κίλιαν για την λαμπερή βραδιά επέλεξε ένα εντυπωσιακό couture dress σε έντονο κίτρινο χρώμα με τιρκουάζ ζώνη που τόνιζε τη μέση της και ασημί mules. Το look ολοκλήρωσε με natural makeup που αναδείκνυε τα υπέροχα χαρακτηριστικά της και ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των «New Designers Awards» 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button