lifestyle

Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει τον Μάιο στο Λονδίνο – Το ταξίδι στη Νιγηρία με την Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι, τον Μάιο επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση για την 10η επέτειο των αγώνων Invictus και στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, εκτός από τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και την οικογένεια του αδερφού του Γουίλιαμ που περνάει δύσκολες ώρες λόγω της μάχης της Κέιτ με τον καρκίνο. 

Η επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι αποτελεί θέμα συζήτησης στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ όπως έγινε γνωστό, αμέσως μετά το ταξίδι του στο Λονδίνο, τα ταξιδέψει στη Νιγηρία και μαζί του εκεί, θα είναι και η σύζυγός του Μέγκαν σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα περιοδεύσουν στη Νιγηρία που είναι της Κοινοπολιτείας, σε μια ανεπίσημη βασιλική επίσκεψη, αφού προσκλήθηκαν από την κυβέρνηση της χώρας να συμμετάσχουν σε «πολιτιστικές δραστηριότητες».

Το ζευγάρι έχει προσκληθεί στη Νιγηρία από τον αρχηγό του επιτελείου άμυνας της χώρας, ο οποίος συνάντησε τον Χάρι στη Γερμανία τον περασμένο Σεπτέμβριο στους Invictus Games Dusseldorf.

Θα συναντήσουν μέλη της υπηρεσίας και τις οικογένειές τους και θα συμμετάσχουν σε «παραδοσιακές πολιτιστικές δραστηριότητες», σύμφωνα με νιγηριανά μέσα ενημέρωσης.

Οι Σάσεξ εγκατέλειψαν το Ηνωμένο Βασίλειο και μετακόμισαν στην Αμερική όταν παραιτήθηκαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας τον Ιανουάριο του 2020.

 

To άρθρο Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει τον Μάιο στο Λονδίνο – Το ταξίδι στη Νιγηρία με την Μέγκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button