Πολιτική

Βίκυ Φλέσσα για βίντεο στο isyriza: «Θα κάνω αγωγή αν δεν κατέβει»

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Βίκυ Φλέσσα λέγοντας ότι θα κινηθεί νομικά αν δεν κατέβει από την πλατφόρμα «isyriza» ένα βίντεο με «παραποιημένες» δηλώσεις της για την υπόθεση των Τεμπών.

Σύμφωνα με όσα είπε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βίκυ Φλέσσα την προσεχή Παρασκευή λήγει η προθεσμία και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κατεβάσει το βίντεο.

«Δεν έχουν ανακαλέσει, δεν έχουν κατεβάσει αυτό το παράνομο βίντεο, που εργαλειοποιεί τον πόνο των ανθρώπων στα Τέμπη. Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία. Εάν αυτό το βίντεο δεν κατέβει, θα κάνω αγωγή και όπως έχω πει, τα χρήματα αυτά θα δοθούν για την ενίσχυση του νομικού αγώνα των συγγενών στα Τέμπη.

Είναι απαράδεκτο να υπάρχει ακόμη ανηρτημένο στο isyriza ένα βίντεο παραποιημένο, που με εμφανίζει να απαντάω κυνικά και να λέω ”τι νόημα έχει που πέθαναν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία”» τόνισε η κυρία Φλέσσα.

Η ίδια σε άλλο σημείο είπε ότι «στην Ευρώπη πηγαίνουμε όλοι και όλες μαζί. Yπέστην τοξικότητα, εγώ έστειλα εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Κασσελάκη γιατί παραποίησαν με ασύλληπτο τρόπο απόσπασμα δηλώσεων… Υπήρχαν άνθρωποι στο περιβάλλον μου, που πίστεψαν ότι είπα εγώ κάτι τέτοιο. Πρόεδρος κόμματος το πίστεψε και με λοιδόρησε, αλλά ευτυχώς ανασκεύασε».

To άρθρο Βίκυ Φλέσσα για βίντεο στο isyriza: «Θα κάνω αγωγή αν δεν κατέβει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button