ΓυναίκαΜόδα

Η Χρύσα Ρώπα εξομολογείται: «Δεν είμαι κατά του #Metoo, είμαι κατά της σαλάτας»

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε  στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά για το κίνημα #Metoo, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εμφάνισης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Αρχικά, η Χρύσα Ρώπα είπε: «To #Metoo έγινε #Metoo από τη στιγμή που μας έδωσαν ένα όνομα “#Metoo, ήταν τα ίδια πράγματα αλλά δεν ήταν “#Metoo”. Εγώ όταν έκανα την πρώτη σοβαρή καταγγελία -δεν ήξερα και εγώ τι είναι offshore εταιρεία- ήρθε ένας κύριος και μου κούνησε το δάχτυλο. “Μην κάνεις τίποτα” είπε. Απειλή είναι αυτό. “Μην παίρνεις διατροφή”, “Μη θέλεις κάτι να σου δώσω γιατί αυτό είναι offshore”… Βγήκα στις εφημερίδες, τίποτα. Τώρα με του ψύλλου πήδημα λένε “Ο εισαγγελέας πού είναι;».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι αρκετοί άνθρωποι που υπήρξαν κακοποιητικοί στο παρελθόν, έγιναν μεγάλοι υποστηρικτές του κινήματος, με την εμφάνισή του στο προσκήνιο: “Δεν αλλάζει η νοοτροπία αλλά βγαίνουμε και παίρνουμε τα εύσημα για το #Metoo. Παίρνουμε τα εύσημα για κάτι που πριν από πέντε χρόνια, πριν από δέκα χρόνια δεν το υπερασπιστήκαμε. Τι άλλαξε; Δεν είμαι κατά του #Metoo, είμαι κατά της σαλάτας, της κωλοτούμπας. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξη ότι αλλάζουν τα πράγματα”.

Ακόμη, η Χρύσα Ρώπα συμπλήρωσε: “Αν βγάλουμε τα θύματα, που είμαστε πάντα με τα θύματα και τους θύτες, με τους οποίους είμαστε πάντα εναντίον, υπάρχει ένα κλίμα μοντερνισμού στο #Metoo. Είσαι μοντέρνος, πολύ σύγχρονος για να τα υπερασπίζεσαι αυτά τα πράγματα”.

Κλείνοντας, η ίδια τόνισε: “Δεν υπήρξα μάρτυρας περιστατικού. Υπήρξα συνενοχή στον βαθμό του τότε, έτσι έπρεπε, να σε βρίζει ο σκηνοθέτης. Όταν γίνεσαι μάρτυρας μέσω τρίτων, έρχεται κάποιος και σου λέει “Χρύσα, ξέρεις ότι αυτός με τον οποίο δουλεύεις κάνει αυτό το πράγμα;”, κλονίζεσαι, παθαίνεις συναισθηματική κατολίσθηση. Εγώ το διαχειρίστηκα μιλώντας γι’ αυτό. Μου έκαναν ασφαλιστικά μέτρα. “Τόσα χρόνια δεν σε παίρνει κανείς στο θέατρο. Σε πήρε αυτός και αντί να είσαι ευγνώμων…” είπαν”.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button