Πολιτική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζητά την παραίτηση της Νίκης Κεραμέως για τη διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών

Την παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως, ζήτησε ξανά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στη διάρρηξη που έγινε στο γραφείο του υπουργείου Εσωτερικών αλλά και στην υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και τη διαρροή των e-mails εκλογέων.

«Είναι σοβαρό και αξιόπιστο ευρωπαϊκό κράτος αυτό; Είναι αξιόπιστη αυτή η κυβέρνηση; Υπάρχει σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης προς την κυρία Κεραμέως και προς τον κ. Μητσοτάκη που την καλύπτει. Για εμένα υπάρχει ζήτημα παραίτησης της κ. Νίκης Κεραμέως, και το λέω ευθέως», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης προχώρησε ένα βήμα περαιτέρω υποστηρίζοντας ότι η υπουργός Εσωτερικών έχει χρέος να απολογηθεί και, αν δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις, να παραιτηθεί.« Είμαστε λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές. Υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας του υπουργείο Εσωτερικών. Αν η κυρία Κεραμέως δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις, πρέπει να παραιτηθεί», τόνισε συγκεκριμένα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιτυχία του ΠΑΣΟΚ και προσδιόρισε ως στόχο του στις Ευρωεκλογές να προκύψει πολιτικό αποτέλεσμα δήλαδή, ανέφερε « το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι αποδοκιμασία για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και επιβράβευση για τη δημοκρατική παράταξη, ώστε να υπάρχει ισχυρός, σοβαρός αντίπαλος στην αντιπολίτευση και κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές. Όσο η Νέα Δημοκρατία δεν νιώθει πολιτική απειλή, τόσο θα περιφρονεί τα προβλήματα του ελληνικού λαού και θα παίζει με τις αντοχές της κοινωνίας μας» σημείωσε.

«Γιατί η Νέα Δημοκρατία χτυπάει λυσσαλέα το ΠΑΣΟΚ; Όπως και όλα τα μιντιακά της πλοκάμια; Γιατί ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι αν αντίπαλός τους είναι η σημερινή ηγετική ομάδα του κ. Κασσελάκη, δεν πρόκειται να απειληθεί η ηγεμονία της Νέας Δημοκρατίας» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης. «Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για τον μεγάλο στόχο, που είναι στις επόμενες εθνικές εκλογές, να υπάρχει αντίπαλος που θα μπορεί να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία. Και τώρα είναι ένα ακόμη βήμα» είπε απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους.

 

Σχετικά την απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι θα καταψηφίσει το ΠΑΣΟΚ την τροπολογία του υπουργού Υγείας για παροχή από ιδιώτες υπηρεσιών στο ΕΣΥ , διότι «επιβεβαιώνει την πρόθεση να ιδιωτικοποιηθεί από το παράθυρο το ΕΣΥ».

«Ο Ανδρουλάκης προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό του ως “σοβαρό”»

Για άγχος που τον οδηγεί σε πανικό, τον οποίο δεν μπορεί να κρύψει πίσω από την επίκληση της σοβαρότητας, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωση του: «Στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιχείρησε απεγνωσμένα να εμφανίσει τον εαυτό του ως ‘σοβαρό’, κλίνοντας τη λέξη δεκάδες φορές σε όλες τις πτώσεις. Η σοβαρότητα, όμως, δεν κατακτιέται με την επίκληση της. Και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όσες φορές κι αν επαναλάβει τη λέξη, δεν μπορεί να πείσει ούτε καν το εσωτερικό του κόμματός του γι’ αυτό. Ο κ. Ανδρουλάκης επιδίδεται συνεχώς σε προσωπικές επιθέσεις και σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχει άγχος που τον οδηγεί σε κινήσεις πανικού. Πανικός που είναι αδύνατον να κρυφτεί πίσω από την επίκληση της «‘σοβαρότητας’».

To άρθρο Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζητά την παραίτηση της Νίκης Κεραμέως για τη διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button