ΓυναίκαΜόδα

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ξεσπά: «Διαρρέονται ψέματα εις βάρος μου, προσπαθούν να με παρουσιάσουν ως αδίστακτη»

Η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετέφερε το πρωί της Δευτέρας 24/6 πληροφορίες από την πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η 37χρονη δικηγόρος δήλωσε σε πολύ κοντινά της άτομα ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου φέρεται να υποστηρίζει ξεσπώντας σε δικό της άνθρωπο: «Προσπαθούν να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή».

Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε στο ίδιο άτομο ότι άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.

Επιπλέον, αυτό που διαρρέει στο περιβάλλον της είναι ότι δε μπορεί να καταρρεύσει μέσα σε λίγες ημέρες ένα δικηγορικό γραφείο, επειδή η ίδια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Τέλος, όσον αφορά στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο σπίτι της με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, άτομο από το περιβάλλον της δικηγόρου ανέφερε ότι εκείνο το βράδυ πήγαν όχι για να πάρουν χρήματα για τις σπουδές της μεσαίας κόρης του Απόστολου Λύτρα, αλλά τα κλειδιά της Porsche μέσα στην οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια και η οποία ακόμα δεν έχει εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button