Πολιτική

Η Σοφία Μπεκατώρου διαχωρίζει τη θέση της – «Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως να έχει στοχοποιήσει τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, δεν είμαι υπέρ»

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου, με αφορμή το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε πως ενδεχομένως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει στοχοποιήσει τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τα περιουσιακά στοιχεία της.

Μιλώντας στην τηλεόραση του One Channel η Σοφία Μπεκατώρου είπε πως «από τα αστεία ξεκινάμε και οι ταμπέλες μπαίνουνε» με τον δημοσιογράφο να υπενθυμίζει ότι τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και ο Στέφανος Κασσελάκης βάζουν ταμπέλες στις ομιλίες και στις αναρτήσεις τους. 

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος είπε τότε: «Υπάρχει συνεχώς μία ρητορική γύρω από το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Εστιάζουμε πολύ και στο προσωπικό».

Συνέχισε λέγοντας πως «και οι αναφορές στο Πόθεν Έσχες τη συγκεκριμένη στιγμή που γίνονται έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό».

 

Ο δημοσιογράφος τότε την ρώτησε αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο παρελθόν στοχοποιήσει την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη και η ίδια απάντησε «ενδεχομένως να το έχει κάνει, αλλά εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού».

To άρθρο Η Σοφία Μπεκατώρου διαχωρίζει τη θέση της – «Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως να έχει στοχοποιήσει τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, δεν είμαι υπέρ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button