Η Μελίνα Εμμανουηλίδου του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ

(ΦΩΤΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)
Άτυχη στάθηκε η Μελίνα Εμμανουηλίδου. Κατά την διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, μεταξύ Ολυμπιακού και Πανιωνίου, η “ερυθρόλευκη” αθλήτρια τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.
Στο 4-4 του τέταρτου σετ, η Μελίνα Εμμανουηλίδου στραβοπάτησε σε προσπάθεια για μπλοκ στην Άτκινσον και αποχώρησε για τον πάγκο του Ολυμπιακού, κουτσαίνοντας και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
Ο τελικός κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με τον Ολυμπιακό να σηκώνει για 11η φορά το Κύπελλο Ελλάδας και τις ερυθρόλευκες να τρέχουν στον πάγκο και να πανηγυρίζουν με την Εμμανουηλίδου!
Η παίκτρια του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ στη συνέχεια πήγε στην απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου, δείχνοντας πως έχει πρόβλημα στο αριστερό της γόνατο.