lifestyle

Η Μαρίνα Σάττι αφιερώνει το βίντεοκλιπ του «Αχ, Θάλασσα» στους νεκρούς μετανάστες της Μεσογείου

Με κοντινό πλάνο σε σωσίβια, ρούχα και ένα μωρό – κούκλα που επιπλέουν στη θάλασσα, η Μαρίνα Σάττι στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της «Αχ, Θάλασσα», θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους την τραγωδία που συμβαίνει την τελευταία δεκαετία στα νερά της Μεσογείου.

Η Μαρίνα Σάττι που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των charts, μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024, και τη στιγμή που όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της, «χτύπησε» το καμπανάκι για όλους τους πρόσφυγες που πέθαναν στη Μεσόγειο, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στη στεριά των δυτικών χωρών.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια απέδειξε πως αυτά που συμβαίνουν στους συνανθρώπους της, την «αγγίζουν» βαθιά.

Στο βίντεοκλιπ της υπέροχης μπαλάντας της «Αχ, Θάλασσα», μίλησε για τους τουλάχιστον 29.984 πρόσφυγες που πέθαναν τα τελευταία δέκα χρόνια στη Μεσόγειο, ανάμεσά τους 1.274 παιδιά.

Το βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας δείχνει τους δύο κόσμους, την πλευρά των «τυχερών» που κάνουν μπάνιο στη θάλασσα με τις παρέες τους, ερωτεύονται και περνούν ανέμελες στιγμές, και την πλευρά αυτών που γεννήθηκαν στην άλλη πλευρά του πλανήτη και παλεύουν να σωθούν από τη δίνη του πολέμου και της προσφυγιάς.

Την παραγωγή του videoclip «Αχ, Θάλασσα» ανέλαβαν η γαλλική εταιρεία παραγωγής βίντεο Hiersoir και η ελληνική Nomad Productions σε σκηνοθεσία του Cyprien Clément-Delmas.

To άρθρο Η Μαρίνα Σάττι αφιερώνει το βίντεοκλιπ του «Αχ, Θάλασσα» στους νεκρούς μετανάστες της Μεσογείου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button