ΓυναίκαΜόδα

Η Μαρίνα Σάττι ανέβασε στη σκηνή την Έφη Θώδη και έβαλε τέλος στην κόντρα τους

Μία έκπληξη περίμενε τους θαυμαστές της Μαρίνας Σάττι, κατά τη διάρκεια της χθεσινής της συναυλίας στην Τεχνόπολη.

Συγκεκριμένα την ώρα που η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε το «Mixtape», στη σκηνή εμφανίστηκε η τραγουδίστρια των δημοτικών τραγουδιών, Έφη Θώδη, η οποία ερμήνευσε ορισμένες από τις επιτυχίες ενώ το κοινό χόρευε στους ρυθμούς της.

 

@minosemi_official @SATTI & #EfiThodi 🍬🍭 #marinasatti #εφηθωδη #live #greektiktok #satti #xybca #tiktokgreece #mpesfy #xybca #MinosEMI ♬ πρωτότυπος ήχος – minosemi_official

Να θυμίσουμε ότι η Έφη Θώδη ήταν ένα από εκείνα τα πρόσωπα που είχαν εκτοξεύσει τα βέλη τους στη Μαρίνα Σάττι και το «Zari» πριν πάνε στην Eurovision.

«Την Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Και πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα. Καθόλου δεν μου άρεσε το τραγούδι, για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη. Πού θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία, μια αηδία», είχε σχολιάσει η Έφη Θώδη.

 

@vaggel1s_p ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ!🤪 #ΜΑΡΙΝΑ #θωδη #κιπατσαο #fyp ♬ original sound – Vaggelis

Αφού τραγούδησαν μαζί παραδοσιακά κομμάτια η Μαρίνα Σάττι αγκάλιασε την Έφη Θώδη βάζοντας τέλος στην κόντρα τους.

Η Μαρίνα Σάττι είπε στην καλεσμένη της: «Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνι8α ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο».

«Μαρίνα Σάττι σ’ αγαπώ» είπε σε ένα σημείο η Έφη Θώδη με την τραγουδίστρια να απαντά: «Είστε έμπνευση σε όλα και σας αγαπάμε πάρα πολύ».

 

@j.syiu 2 queens mazi #marinasatti #efithodi #mixtape ♬ original sound – j.syiu

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button