ΓυναίκαΜόδα

Η Μαρία Αντωνά μιλάει πρώτη φορά για την γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! παραχώρησε η Μαρία Αντωνά,  η οποία μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα, επιβεβαιώνοντας έμμεσα ότι είναι μαζί.

Τον Γιώργο Λιάγκα τον γνώρισες μετά το Survivor;

Τον γνώρισα πριν 7 χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν την Νικολέττα Ράλλη.

Τι εντύπωση σου είχε κάνει τότε;

Ήταν πολύ γρήγορος στον λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δυο λεπτά. Και εγώ έλεγα «Τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;».

Ποιος σας έφερε ξανά κοντά;

Ένα «γεια» το λέγαμε πάντα. Ανταλλάσσαμε και ευχές στις γιορτές.

Πώς αντιμετωπίζεις αυτή την τελευταία εισβολή της δημοσιότητας στη ζωή σου; Τρόμαξες;

Όχι, δεν τρόμαξα. Συνειδητοποίησα όμως ότι η προσέγγιση μου πλέον πρέπει να είναι τελείως διαφορετική. Δεν θέλω πια να είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι. Να μη μιλάω συνέχεια για αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι αποποιούμαι μια κατάσταση. Δεν θέλω να πω ψέματα, αλλά από την άλλη δεν θέλω να το προβάλω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε με την προηγούμενη σχέση μου ήμουν έτσι, μέχρι που ήρθε στη ζωή μου το reality. Διαπίστωσα ότι αυτό είναι κακό.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι διαφορετικός από κοντά σε σχέση με την τηλεοπτική του εικόνα;

Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω.

Έχεις παραδεχτεί όμως ότι βγαίνετε, υπάρχουν και φωτογραφίες.

Είναι αυτό που βλέπετε.

Λέγεται έντονα ότι ετοιμάζεστε να μείνετε μαζί.

Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button