ΓυναίκαΜόδα

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στο «καρφί» του Λάκη Γαβαλά για την εμφάνισή της στα Mad VMA

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Μαίρη Συνατσάκη για να στηρίξει την κολλητή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας και Youtuber μίλησε για την κόρη της, ενώ απάντησε και για το σχόλιο που της έκανε ο Λάκης Γαβαλάς για την εμφάνισή της στα Mad VMA.

Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά ήταν κάτω από το post της Μαίρης Συνατσάκη: «Ε καλά καλέ ηρέμησε.. Δεν είναι και για χειροκρότημα η αμφίεση…». Η Μαίρη Συνατσάκη ωστόσο, δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιό του. «Πού ζητάω κάποιο χειροκρότημα Λάκη μου;», του έγραψε.

 

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τι άνθρωπος ήμουν πριν την κόρη μου. Χρειάζεται τουλάχιστον μια διετία μου έχουν πει για να βρεις ένα κομμάτι του παλιού εαυτού σου. Στα πρακτικά θέματα είναι το τι θα φάμε σήμερα. Εγώ που δεν μαγείρευα, πρέπει να βρω τι θα φάμε 5 φορές την ημέρα» ανέφερε στις τηλεοπτικές κάμερες η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν ζήτησα κάποιος να με χειροκροτήσει για την εμφάνισή μου στα Mad VMA, οπότε δεν κατάλαβα το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά. Αν είχε κάποιο εποικοδομητικό σχόλιο, θα το άκουγα με σεβασμό. Δεν ξέρω τι να πάρω από αυτό το σχόλιο, επειδή δεν ζήτησα το χειροκρότημα. Την επόμενη φορά τι πρέπει να προσέξω στην εμφάνισή μου άραγε;» τόνισε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button