Αθλητικά

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1 ΤΕΛΙΚΟ: Νίκη πριν την Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λαμίας με 4-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τα πλέι οφ στη Super League, λίγο πριν το πρώτο του ματς με την Άστον Βίλα, για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στη Λαμία και περιμένει το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για να δει αν θα συνεχίσει να έχει μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρακολουθήσατε LIVE το Ολυμπιακός – Λαμία από το Newsit.gr 

Η προαναγγελία της Super League για το Ολυμπιακός – Λαμία

Το απόλυτο έχει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Λαμία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, αφού σε επτά αναμετρήσεις μετρά ισάριθμες νίκες και με 17-0 τέρματα.

Η Λαμία, πάντως, έχει καταφέρει να πάρει μια και μοναδική νίκη σε αναμέτρηση τους για το Κύπελλο Ελλάδος, η οποία της έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού το 2018-19. Συνολικά για όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν 11 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, με 10 νίκες του Ολυμπιακού και μια της ομάδας της Φθιώτιδας.

Οι Ερυθρόλευκοι αυτή τη σεζόν επικράτησαν και στην εντός έδρας αναμέτρηση τους με τη Λαμία με 5-1 , αλλά στον Β’ Γύρο η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό σε αγώνα πρωταθλήματος έπειτα από 13 διαδοχικές ήττες εντός και εκτός έδρας.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 17-0

To άρθρο Ολυμπιακός – Λαμία 4-1 ΤΕΛΙΚΟ: Νίκη πριν την Άστον Βίλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button