ΓυναίκαΜόδα

Η Ντόρα Κουτροκόη εξομολογείται: «Έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο στον 3ο μήνα εγκυμοσύνης»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία αποκάλυψε πως έχει κάνει 3 χειρουργεία και το ένα μάλιστα πολύ σοβαρό, καθώς ήταν στο κεφάλι.

«Όταν μαθαίνεις ότι έχεις έναν όγκο στον εγκέφαλό σου και το διαπιστώνεις επειδή οι παρενέργειες είναι πάρα πολλές, ξέρεις ότι ούτως ή άλλως για να το ξεπεράσεις πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις αυτή την επέμβαση.

Διαφορετικά δε θα μπορέσεις να συνεχίσεις. Οπότε εκεί το παίρνεις απόφαση. Τα συμπτώματά μου ήταν πάρα πολλά και μάλιστα το διαπίστωσα όταν ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Εκεί οι δυσκολίες ήταν πολλές. Ήταν επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο, δυσκολία στη μνήμη…

Εκεί πρέπει να πάρεις αποφάσεις δυσάρεστες, τα σταθμίζεις και λες ή θα προχωρήσω με τους όποιους κινδύνους, αλλά θα προσέχω. Το 2014 έγινε αυτό. Όταν μου είπαν το χειρουργείο που πρέπει να υποβληθώ δεν είχα απόλυτη συναίσθηση των κινδύνων του.

Ευτυχώς είχα ένα πολύ καλό ιατρικό επιτελείο δίπλα μου. Γέννησα και μετά έκανα το χειρουργείο, κράτησε 6-7 ώρες. Ο φόβος δεν ήταν η αναισθησία, αλλά τι θα μου αφήσει μετά», εξομολογήθηκε η Ντόρα Κουτροκόη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button