ΓυναίκαΜόδα

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από τον «Σασμό» στη δεύτερη σεζόν

Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου ήταν η αγαπημένη ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες», Νεκταρία Γιαννουδάκη, η οποία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη, για την αυστηρή οικογένεια και για το μεγάλο όνειρό της, την υποκριτική.

«Μεγάλωσα στην Κρήτη και η οικογένεια μου ήταν πολύ αυστηρή. Ήθελα να περάσω για σπουδές στην Αθήνα που ήταν πιο μακριά. Οι γονείς μου ονειρεύονταν να τελειώσω Γαλλική Φιλολογία στα τέσσερα χρόνια, να επιστρέψω στα Χανιά και να μου ανοίξουν φροντιστήριο γαλλικών. Ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός στο δεύτερο έτος της Δραματικής Σχολής, το πήραν κατάκαρδα. Πήρα πτυχίο στην Γαλλική Φιλολογία μετά από 13 χρόνια γιατί δεν θέλω να αφήνω εκκρεμότητες», είπε αρχικά η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Όσον αφορά στον λόγο που αποχώρησε από τη δημοφιλή σειρά «Σασμός» του Alpha, η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε:

«Έπαιζα στον Σασμό, ήμουν η μητέρα της Ευγενίας Σαμαρά. Το τέλος μου δεν ήταν γραμμένο. Ο ρόλος μου ζει και βασιλεύει, έχει πάει στην Μασσαλία και εργάζεται. Όταν μου ήρθε η πρόταση για τις Ψυχοκόρες δεν ήταν σίγουρο ότι ο Σασμός θα πάει τρίτη χρονιά ούτε ήξερα αν η «οικογένεια» μου θα συνεχίσει και θα έχει ιστορία. Μιλώντας με τον κ. Καραγιάννη μου είπε ότι δεν είχε απάντηση αυτή τη στιγμή, οπότε έπρεπε να διαλέξω. Δεν μπορούσα να το στηρίξω γιατί η σειρά του ANT1 είχε 10 ώρες γυρίσματα για αρκετό καιρό. Δεν μπορούσα να κάνω και τα δύο».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button