lifestyle

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Αποκάλυψε ότι έπασχε από ανορεξία όταν έπαιζε στο «Παντρεμένοι με παιδιά» – «Έτρωγα 5 αμύγδαλα τη μέρα»

Η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ δεν έχει “συζητήσει” ποτέ τη μάχη που έδινε με την ανορεξία μέχρι τώρα.

Η διάσημη ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ μίλησε για το ότι πάλευε με την ανορεξία και τις διατροφικές διαταραχές στο τελευταίο επεισόδιο του podcast, “MeSsy”.

“Ήταν f – – king βασανιστήριο”, δήλωσε η 52χρονη Applegate. “Απλά στερούσα το φαγητό από τον εαυτό μου για χρόνια και χρόνια και χρόνια”.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ  αποκάλυψε ότι η μητέρα της την έβαλε στους Weight Watchers όταν ήταν 15 ετών, δηλαδή την ίδια χρονιά που έκανε ντεμπούτο το “Married … With Children” («Παντρεμένο με …παιδιά») το 1987. Οι αγώνες της με την εικόνα του σώματός της ξεκίνησαν χρόνια νωρίτερα, όταν ανακάλεσε στη μνήμη της ότι ένα γειτονόπουλο την αποκάλεσε χοντρή.

“Ήταν πάντα ανταγωνιστική”, θυμήθηκε η Applegate για τη μητέρα της. “Αν έπεφτα στα 50 κιλά, έλεγε… ‘Πώς το έκανες;’. Και ο λόγος ήταν ότι είχα διατροφική διαταραχή”.

Η ηθοποιός εκείνη την εποχή, “έτρωγε πέντε αμύγδαλα την ημέρα”.

“Και αν έτρωγα έξι, θα έκλαιγα και δεν θα ήθελα να βγω από το σπίτι”, εξήγησε. “Και αυτό μου έμεινε για χρόνια και χρόνια και χρόνια”.

Η πρωταγωνίστρια του “Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead” πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά μαζί με τους Ed O’Neill, Katey Sagal και David Faustino. Η σειρά διήρκεσε 11 σεζόν και προβλήθηκαν περισσότερα από 260 επεισόδια.

Η Applegate υποδυόταν την κόρη του Al (O’Neill) και της Peggy Bundy (Sagal), Kelly, η οποία συχνά εισέπραττε το δυνατό χειροκρότημα του κοινού όταν έβγαινε στο πλατό. Η Kelly φορούσε συνήθως crop tops και μίνι.

“Ήθελα τα κόκαλά μου να εξέχουν, γι’ αυτό δεν έτρωγα”, αποκάλυψε.

Το αδύνατο σώμα της ήταν “πολύ τρομακτικό για όλους” πίσω από την κάμερα, συνέχισε η Applegate.

“Έλεγαν, ‘Η Κριστίνα δεν τρώει ποτέ’”, είπε στο podcast της. “Αλλά για μένα, ήμουν τεράστια”.

Η ηθοποιός διαγνώστηκε το 2028 με καρκίνο του μαστού. Εξαιτίας αυτού υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, ενώ το 2017 αφαίρεσε τις ωοθήκες και τις σάλπιγγές της.

Τον Αύγουστο του 2021, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση.

To άρθρο Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Αποκάλυψε ότι έπασχε από ανορεξία όταν έπαιζε στο «Παντρεμένοι με παιδιά» – «Έτρωγα 5 αμύγδαλα τη μέρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button