Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Γενική είσοδος 7 ευρώ με Προμηθέα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι για το παιχνίδι της Παρασκευής (10/5) με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει γενική είσοδος 7 ευρώ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος γέμισε φέτος το ΟΑΚΑ σε κάθε παιχνίδι της Euroleague και βοήθησε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να προκριθεί στο Final Four.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, θέλοντας να συνεχίσει μαζί με τους φιλάθλους της την «πράσινη» γιορτή, ορίζει γενική είσοδο 7 ευρώ για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (10/05, 20.15) με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, στο ΟΑΚΑ, για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης και του Top 6 της Stoiximan Basket League.

Ελάτε στο «σπίτι» μας για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας για την επιστροφή στο Final Four της Euroleague και να ζήσουμε μία ακόμα μοναδική, μπασκετική, βραδιά.

Βρείτε τη θέση σας και προμηθευτείτε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας!

** Σημειώνεται πως από την προσφορά της γενικής εισόδου των 7 ευρώ εξαιρούνται οι θύρες VIP και τα διαζώματα 125 και 128.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο more.com

Την Παρασκευή (10/05), από τις 17.15 ως τις 20.15, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».

To άρθρο Παναθηναϊκός: Γενική είσοδος 7 ευρώ με Προμηθέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button