ΓυναίκαΜόδα

Η Αντωνία Καούρη εντυπωσίασε με σανδάλια Dr. Martens στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα

Το αγαπημένο brand Dr. Martens, που στηρίζει τους νέους μουσικούς εδώ και δεκαετίες, πρόσθεσε μια ακόμη σημαντική στιγμή στην πορεία του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Αντωνία Καούρη ανέβηκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ ως opening act των Coldplay, στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία του καλοκαιριού, επιλέγοντας να φορέσει τα στιλάτα σανδάλια Dr. Martens Voss Hydro, ξεσηκώνοντας το κοινό με τα νέα της τραγούδια στα οποία έχει κάνει και την παραγωγή.

Με ελαφριά κατασκευή αιχμής, που παραμένει πιστή στις κλασικές σιλουέτες που μας έχει συνηθίσει η DOC στις μπότες της, τα Hydro Voss sandals στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε αυτό το φαντασμαγορικό show!

Την Αντωνία Καούρη, συνόδευσε ο μουσικός Κωνσταντίνος Κρομμύδας ο οποίος επέλεξε τα 1460 Pascal Bex leather lace up boots.

Τα κλασικά Dr. Martens μποτάκια με την χαρακτηριστική κίτρινη βελονιά, έχουν υιοθετηθεί από διάφορους μουσικούς και υποκουλτούρες, όπως το punk, το grunge και το rock, χάρη στην τολμηρή τους αισθητική και την δυναμική τους προσωπικότητα. Αναγνωρίζοντας την επιρροή της μουσικής στη διαμόρφωση της ταυτότητάς της, η Dr. Martens συνεχίζει να υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες μέσω συνεργασιών, ενισχύοντας τη σύνδεση του brand με τη μουσική κουλτούρα.

Η Αντωνία Καούρη επιλέχθηκε από τους Coldplay ως opening act στις δύο sold-out συναυλίες τους που πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ στις 8 και 9 Ιουνίου, προσελκύοντας 60.000 θεατές! Μονοπώλησε τις συζητήσεις λόγω του ταλέντου της και της εντυπωσιακής σκηνικής της παρουσίας οπότε και το look της δεν θα μπορούσε να μην είναι cool & casual όπως είναι άλλωστε και η ίδια.

Για τις πρόβες τις στο studio η τραγουδίστρια εμφανίστηκε να φορά τα ιδιαίτερα Blaire Quad Hardware σανδάλια, με τα εντυπωσιακά τρουκς ενώ στις πρόβες στον χώρο της συναυλίας, εμφανίστηκε με τα κλασικά αγαπημένα platform σανδάλια Blaire Quad Black Hydro.

Η επιλογή της Αντωνίας Καούρη να φορέσει Dr. Martens στη σκηνή ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σύνδεση της μουσικής και της μόδας, ενώ η υποστήριξη της εταιρείας σε νέα ταλέντα συνεχίζει να εμπνέει και να ενδυναμώνει τη δημιουργική έκφραση.

Η νέα συλλογή της Dr. Martens είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Dr. Martens σε Ελλάδα, Κύπρο & Ρουμανία είναι ο Όμιλος Φάις.

Λίγα λόγια για τη Dr. Martens

Το πρώτο ζευγάρι μπότες Dr. Martens, κατασκευάστηκε την 1η Απριλίου το 1960. Με εμπορικό σήμα την χαρακτηριστκή κίτρινη βελονιά και την αυλακωτή σόλα αποτέλεσε ένα διαχρονικό παπούτσι της εργατικής τάξης το οποίο αρχικά φορέθηκε από ταχυδρόμους και αστυνομικούς; άνετο, ανθεκτικό και ελαφρύ σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της εποχής.

Ανατρέχοντας στην ιστορία της Dr. Martens, η μάρκα έχει υιοθετηθεί και αγαπηθεί από διαφορετικά άτομα, μουσικούς, νέες κουλτούρες και φυλές. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν από το πλήθος και το ταξίδι τους στην αυτο-έκφραση πάντα συνοδευόταν και από ένα ζευγάρι DM.

Η απλή και καθαρή γραμμή στη σιλουέτα διευκολύνει το customization ενώ σε επίπεδο χρηστικότητας, η μεγάλη ανθεκτικότητα και η άνεση καθιστούν τις μπότες τα ιδανικά υποδήματα για τον κόσμο των συναυλιών και του street fashion. Σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι ένα σύμβολο προσωπικής στάσης και ενδυνάμωσης.

Το εργοστάσιο στο Northamptonshire όπου ξεκίνησαν όλα υπάρχει μέχρι και σήμερα, στο χωριό Wollaston. Μια συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων «Made In England» κατασκευάζονται εδώ από μια μικρή ομάδα ανθρώπων που εκπαιδεύονται στην παραδοσιακή διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής παπουτσιών κάτι που καθιστά την Dr. Martens μοναδική εταιρεία στο είδος της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button