ΓυναίκαΜόδα

Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια

Η Ελένη Ράντου πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο γεγονός ότι η μαμά της έχει άνοια, με την ίδια να στέκεται βράχος στο πλευρό της.

Η Ελένη Ράντου στη φωτογραφία που δημοσίευσε τόνισε πόσο πολύ την έχει ανάγκη αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα.

«Αγκαλίτσα μου. Aυτές τις μέρες μάς έχουν περισσότερη ανάγκη. Και τους έχουμε κι εμείς!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η γνωστή ηθοποιός.

«Αν οφείλεται η “κατάθλιψη” μας σε μια απώλεια, δεν είναι κατάθλιψη. Είναι πόνος. Μην το μπερδεύουμε. Επειδή τώρα χάνω σιγά-σιγά και την μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι. Ο οποίος ψυχίατρος με λύτρωσε γιατί μου είπε: “Δεν έχετε κατάθλιψη και δεν θέλετε φάρμακα. Πονάτε. Απλώς φοβάστε πόσο πολύ πονάτε. Αφήστε τον εαυτό σας να πονέσει. Θα πονέσετε, ό,τι κι αν κάνετε”. Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις, αισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της. Από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα. Ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και μήπως «την στείλω» μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω την σωστή απόφαση» είχε εξομολογηθεί η Ελένη Ράντου για την άνοια της μητέρας της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button