Τεχνολογία

Παραιτήθηκε από αναλυτής διαιτησίας της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κλάτενμπεργκ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποχώρησε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο πρώην διεθνής Άγγλος διαιτητής είχε ρόλο σύμβουλου διαιτησίας στον σύλλογο της Premier League από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τρεις μήνες μετά την μετακίνησή του στη Φόρεστ, ανακοίνωσε την αποχώρηση του, τονίζοντας ότι έφερε περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δήλωσή του:

«Προσέφερα τις υπηρεσίες μου με καλή πίστη και όσο καλύτερα μπορούσα, με την ελπίδα ότι η εμπειρία μου ως διαιτητής θα βοηθούσε την Νότιγχαμ να καταλάβει πως οι σημαντικές αποφάσεις σε μία αναμέτρηση από τους διαιτητές σχετίζονται με την λειτουργία του VAR.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ύπαρξη και η απόδοση αυτών των συγκεκριμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση μεταξύ της Νότιγχαμ και άλλων παραγόντων, σε σημείο που αποτελεί πλέον περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα.

Επίσης οδήγησε σε μερικές ανελέητες προσωπικές επιθέσεις σε εμένα προσωπικά από διάφορα μέσα και παράγοντες. Δεν είχα προβλέψει τέτοιες απαράδεκτες αντιδράσεις, αφού πιστεύω ειλικρινά ότι υπάρχει θέση για έναν αντίστοιχο ρόλο στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων στην Νότιγχαμ και τους εύχομαι ότι καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν, ήταν τιμή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button