
Ζυμαρικά για όλη την οικογένεια το Σαββοκύριακο!
Υλικά
1/2 κιλό σπαγγέτι
200 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι κομμένες σε λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
4 κ. σ. ελαιόλαδο
ξύσμα από 1 λεμόνι
βασιλικό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζεις τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
Τα σουρώνεις και τα αφήνεις στην άκρη
Ρίχνεις στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρεις το σκόρδο για 15-20 δευτερόλεπτα σε δυνατή φωτιά
Ρίχνεις τα ζυμαρικά, τα ανακατεύεις και προσθέτεις τις λιαστές ντομάτες
Ανακατεύεις και αποσύρεις την κατσαρόλα από τη φωτιά
Προσθέτεις το ξύσμα λεμονιού και συνεχίζεις το ανακάτεμα
Σερβίρεις και ρίχνεις φύλλα βασιλικού, αλάτι και πιπέρι.