Αθλητικά

Ζέκα για Φώτη Ιωαννίδη: «Θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή για τη Σπόρτινγκ, δεν με έχει ρωτήσει τίποτα»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στην Πορτογαλία, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να μιλάει και για την Φώτη Ιωαννίδη και την φημολογία που υπάρχει για τον ίδιο και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στην χώρα του και την «A Bola» και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, μεταξύ άλλων και για τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Φώτη Ιωαννίδη.

Ο έμπειρος χαφ τόνισε πως η μεταγραφή του διεθνή Έλληνα επιθετικού θα ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο όπως επισήμανε δεν έχει μιλήσει για ενδεχόμενη μεταγραφή για τον ίδιο.

Μάλιστα ο Ζέκα επισήμανε πως ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας συγκρατημένος χαρακτήρας και δεν μπαίνει σε διαδικασίες να σκέφτεται σενάρια αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Ζέκα μιλώντας στην «A Bola» ανέφερε

«Έχει πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Γκιόκερες. Είναι γρήγοροι παίκτες, πολύ δυνατοί σε σωματική αντιπαράθεση, ο Ιωαννίδης μπορεί επίσης να πέσει χαμηλά στο γήπεδο και του αρέσει να πέφτει στην αριστερή πλευρά και μετά να μπαίνει μέσα και να σουτάρει.

Είναι πολύ καλός τεχνικά, είναι δύσκολο να του αφαιρέσεις την μπάλα, μπορεί να ντριμπλάρει καλά με έναν ή δύο παίκτες. Το βάθος της επίθεσης είναι κάτι που μπορείς να δουλέψεις και να το κάνεις καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν μια εξαιρετική υπογραφή για τη Σπόρτινγκ.

Όντας στην ίδια ομάδα με αυτόν, λέω ότι θα ήταν δύσκολο να τον χάσουμε, γιατί μας βοηθάει πολύ, αλλά θα είναι πάντα η επιλογή του και του Παναθηναϊκού. Αν συμβεί, η Σπόρτινγκ θα εξυπηρετηθεί πολύ καλά, με έναν δυνατό, γρήγορο και τεχνικά καλό παίκτη.

Όταν ξεκινάει είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, είναι πολύ δυνατός. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια του, ίσως έχει περιθώρια να βελτιώσει τις κεφαλιές του.

Του είπα ότι βαρέθηκα να τον βλέπω στις ειδήσεις στην Πορτογαλία. Αλλά δεν με ρώτησε τίποτα για τη Σπόρτινγκ, είναι ένα συγκρατημένο παιδί σε αυτές τις καταστάσεις, δεν θέλει να δώσει την εντύπωση ότι μπορεί να έχει κάτι, ειδικά επειδή είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης στον κλαμπ.

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, με απίστευτο χαρακτήρα, είναι ένας άνθρωπος που θα τα πάει πάντα πολύ καλά με οποιονδήποτε συνάδελφο, είναι πολύ άμεσος και φτιάχνει ένα απίστευτο αποδυτήριο. Πιστεύω ότι η προσαρμογή θα του είναι πολύ εύκολη.

Νιώθω ότι είναι ένα παιδί που δεν υποχωρεί, πολύ δυνατό ψυχικά, όταν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, τότε μεγαλώνει κι άλλο, είναι πολύ ισχυρός σε αυτή την πτυχή της νοοτροπίας και σε σχέση με την πίεση του να παίζει για τη Σπόρτινγκ, έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει την πίεση στην Ελλάδα».

 

To άρθρο Ζέκα για Φώτη Ιωαννίδη: «Θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή για τη Σπόρτινγκ, δεν με έχει ρωτήσει τίποτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button