Αθλητικά

Εuro 2024: Κροατία-Ιταλία 0-0 (Πρώτο ημίχρονο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα στη Λειψία (ΕΡΤ1) η μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Κροατία και την Ιταλία, για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2024.

Oι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για τη νίκη, προκειμένου να καταλάβουν τη δεύτερη θέση και να προκριθούν στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κροατία-Ιταλία 0-0

Γκολ:

Κίτρινες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Σούταλο, Πόνγκρατσιτς, Γκβάρντιολ – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς – Σούτσιτς, Πάσαλιτς, Κράμαριτς.

Ιταλία (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Νταρμιάν – Μπαρέλα, Ζορζίνιο – Ρασπαντόρι, Πελεγκρίνι, Ντιμάρκο – Ρετέγκι.

Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

Τα σενάρια πρόκρισης για την Ιταλία:

Η Ιταλία θα τερματίσει στην 2η θέση, εάν δεν ηττηθεί από την Κροατία. Αν χάσει όμως και την ίδια ώρα η Αλβανία νικήσει την Ισπανία η ομάδα του Σπαλέτι θα βγει τέταρτη και δεν θα συνεχίσει στο Euro 2024.

Σε περίπτωση ήττας της Ιταλίας και μη νίκης της Αλβανίας, τότε οι Ιταλοί θα τερματίσουν τρίτοι και θα περιμένουν να δουν αν θα είναι ανάμεσα στους τέσσερις καλύτερους για να συνεχίσουν.

Τα σενάρια πρόκρισης για την Κροατία:

Η Κροατία θα τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου εάν νικήσει την Ιταλία και η Αλβανία δεν νικήσει την Ισπανία (εάν οι Αλβανοί νικήσουν τότε θα πάνε στα υπόλοιπα κριτήρια ισοβαθμίας).

Δεν θα μπορεί να προκριθεί στη φάση των 16 αν ηττηθεί ή εάν φέρει ισοπαλία και η Αλβανία δεν χάσει. Λιγοστές είναι οι πιθανότητές της για πρόκριση μέσω της τρίτης θέσης, δηλαδή αν φέρει ισοπαλία και χάσει η Αλβανία. Σε αυτό το σενάριο θα ολοκληρώσει τον όμιλο με δύο βαθμούς, άρα δύσκολα θα βρεθεί ανάμεσα στους τέσσερις καλύτερους τρίτους.

Τα κριτήρια ισοβαθμίας:

Βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια

Συνολική διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια

Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια

Συνολική διαφορά τερμάτων

Καλύτερη επίθεση

Διαδικασία πέναλτι

Λιγότεροι βαθμοί ποινών – Fair Play

Υψηλότερη κατάταξη στα προκριματικά του EURO 2024

H βαθμολογία

2ος όμιλος

  1. Ισπανία 6
  2. Ιταλία 3
  3. Αλβανία 1
  4. Κροατία 1

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button