ΓυναίκαΜόδα

Η Κατερίνα Λιόλιου «αδειάζει» τον Ηλία Ψινάκη – «Επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι»

Η Κατερίνα Λιόλιου το απόγευμα της Κυριακής 28 Απριλίου με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να τοποθετηθεί για όσα έγιναν στο J2US το βράδυ του Σαββάτου.

Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Ψινάκης είπε στον Ίαν Στρατή πως δεν τον συμπαθούσε γιατί δεν συμπαθεί την Μαίρη Συνατσάκη, καθώς είχε τοποθετηθεί εναντίον του μετά το περιστατικό που είχε συμβεί στο “Χ-Factor”, όταν κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.

Ο μάνατζερ δήλωσε πως όλο αυτό ήταν συμφωνημένο με την Κατερίνα Λιόλιου, ωστόσο η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της έγραψε πως αυτό δεν ισχύει.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου για το περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2U επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δυο χρόνια ο κος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και τις αξιοπρέπειάς μου με πράξεις στις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του.

Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν, η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας.

Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης», έγραψε η Κατερίνα Λιόλιου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button