Αθλητικά

Η Φάρλι του Κασσελάκη απέναντι στον Πίνατ του Μητσοτάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε με καυστικό τρόπο την ανάρτηση του πρωθυπουργού στο TikTok, στην οποία χαρακτήριζε τον Πίνατ «ευρωκομματόσκυλο».

«Έλα, έλα να σε πω κομματόσκυλο να πάρω ψήφους» φωνάζει στη Φάρλι ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok. Όταν όμως η σκυλίτσα  πηγαίνει κοντά του, εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει: «Όχι αγάπη μου, δεν το κάνω εγώ αυτό. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη να τα κάνουμε αυτά για να παίρνουμε ψήφους. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι αγάπη μου. Εγώ απλά σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπούσα από την πρώτη στιγμή που σε είδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό δήλωσε: «Κλασικά, ο θείος που λέει «εγώ θα κάτσω με τη νεολαία». Και τι προσπαθεί; Μα να ξεχάσουμε ποιος είναι».

Ο Στέφανος Κασσελάκης περιλαμβάνει ατάκες του πρωθυπουργού στο συγκεκριμένο βίντεο και μάλιστα για τα Τέμπη σχολιάζοντας: «Από τη μία η ζωή μας. Κι από την άλλη ο πρωθυπουργός: “Θα σας πω τα τα τα για να γελάσουμε”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο πλαίσιο ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι «σε όλη την προεκλογική περίοδο θα υπάρχει ένας που θα σας αντιμετωπίζει σαν κοινό κωμωδίας, θα σας λέει αστειάκια να σας κάνει να ξεχάσετε την αλαζονεία του. Κι από την άλλη, θα υπάρχουμε εμείς που θα σας αντιμετωπίζουμε ως ισότιμους πολίτες. Ισότιμους πολίτες που δικαιούστε να έχετε μία καλύτερη ζωή».

Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη που προκάλεσε την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη:

@kyriakosmitsotakis_ Παμε 💪🏻 #ευρωεκλογες ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button