ΓυναίκαΜόδα

Καλομοίρα: Αποκαλύπτει τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει

Η Καλομοίρα έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην ν εκπομπή «Τετ Α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος και μέσα σε όλα μίλησε και για τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα για τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Καλομοίρα απάντησε: «Όταν κάποιος μου κάνει κριτική, εγώ το ακούω. Όταν όμως η κριτική γίνεται με άσχημο τρόπο, τότε νιώθω άσχημα για τον άλλο, γιατί στην πραγματικότητα μιλάει άσχημα για τον εαυτό του και όχι για μένα. Δεν έχω κάνει πλαστικές, έχω κάνει botox και υαλουρονικό στα χείλη. Αν κάνω κάτι το κάνω επειδή μου αρέσει και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Στην ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος σχετικά με το πώς παραμένει πάντα θετική, η Καλομοίρα είπε: «Είμαι κανονικός άνθρωπος που έχω όλα τα αισθήματα. Έχω και μαύρα αισθήματα και ροζ, αλλά γενικά έχω μάθει στη ζωή μου ότι όταν ξυπνάς και ξεκινάει η μέρα σου, δεν θα είναι όλα τέλεια, εσύ αποφασίζεις πώς θα τα αντιμετωπίσεις. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι δυσκολίες σου γιατί ο κόσμος ταυτίζεται».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button