ΓυναίκαΜόδα

Time 100 gala: Η Uma Thurman με εντυπωσιακή μωβ τουαλέτα στο κόκκινο χαλί

Η Uma Thurman το βράδυ της Πέμπτης  έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο φετινό gala Time 100 στη Νέα Υόρκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ετήσια λίστα του περιοδικού με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Η 53χρονη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια του Pulp Fiction εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα glam μωβ σατέν φόρεμα, το οποίο τόνιζε τη μέση της και το συνδύασε με ασορτί εσάρπα που έπεφτε σε έναν από τους ώμους της. Η Uma Thurman ολοκλήρωσε το look με με strappy πέδιλα και κρατούσε ένα λαμπερό χρυσό clutch, που έδινε την απαραίτητη λάμψη στο look.

Τα ξανθά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν κομψό κότσο, που ανέδειξε τόσο τα λαμπερά χρυσά σκουλαρίκια της, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Uma Thurman έχει επηρεάσει και εντυπωσιακά τον κόσμο της μόδας. Μάλιστα, πολύ πριν μπει στον κόσμο του Χόλιγουντ, η ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της το 1985 ως μοντέλο. Ως κόρη της Nena von Schlebrügge, διάσημο μοντέλο στα ‘50s και τα ‘60s και μούσα αγαπημένης του Norman Parkinson, κληρονόμησε την αγάπη της μητέρας της για την αισθητική και το στυλ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button