Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα

Όλα δείχνουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν θα προλάβει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη 12 Μαΐου (20:00, Newsit.gr).

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Φώτη Ιωαννίδη να ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα και τον Σένκεφελντ να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν προλαβαίνει το ντέρμπι της Τούμπας και θα κάνει προσπάθεια να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (19.05 / 20:00), χωρίς όμως να είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρει.

Σίγουρα, στόχος στον Παναθηναϊκό είναι ο Φώτης Ιωαννίδης να είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη, κάτι που σημαίνει πως οι “πράσινοι” ίσως να μη βιαστούν για την επιστροφή του, από τη στιγμή που ο τίτλος στη Super League έχει χαθεί.

Ο Βέρμπιτς δεν έκανε ούτε σήμερα προπόνηση, λόγω της ίωσης, ενώ ο Αϊτόρ λόγω προσωπικού ζητήματος απουσιάζει από τις προπονήσεις. Το δικό τους ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button