Τεχνολογία

Ράμα: Κατανοώ πλήρως την οπτική που μεταφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός

Τις πολιτικές αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την επικείμενη επίσκεψή του στην Αθήνα, την Κυριακή 12 Μαΐου, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός σχολιάζει δηκτικά τις δηλώσεις της ελληνικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας ότι η στάση τους εξηγεί «γιατί κάποιοι είναι στην αντιπολίτευση ενώ σε άλλους ανατίθεται η διακυβέρνηση από τον λαό», παρέχοντας παράλληλα πλήρη στήριξη στον Έλληνα ομόλογό του, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλβανού πρωθυπουργού:

«Μου προκαλεί έκπληξη να ακούω τις δηλώσεις της ελληνικής αντιπολίτευσης, ενώ μπορώ να κατανοήσω πλήρως την οπτική που μεταφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Η έντονη αντίθεση στις απόψεις για το ίδιο θέμα ρίχνει φως στο γιατί κάποιοι είναι στην αντιπολίτευση ενώ σε άλλους ανατίθεται η διακυβέρνηση από τον λαό.

Ωστόσο, όπως σωστά τόνισε ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, η Ελλάδα παραμένει μια δημοκρατική χώρα όπου ηγέτες από άλλα δημοκρατικά έθνη μπορούν να επισκεφθούν, να συναντηθούν με συμπατριώτες τους και να τους επαινέσουν για τη σκληρή δουλειά τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους όχι μόνο στη χώρα που κατοικούν αλλά και στην πατρίδα τους.

Η επικείμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα την Κυριακή 12 Μαΐου, δεν σχετίζεται με τα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα ή οποιαδήποτε συγκεκριμένα αφηγήματα που μπορεί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτικών, αλλά δεν περιλαμβάνονται στην κυβερνητική ατζέντα της Αλβανίας. Αυτή η επίσκεψη είναι μέρος μιας μακροχρόνιας προγραμματισμένης σειράς επισκέψεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας, για να συνεργαστώ με Αλβανούς που ζουν στο εξωτερικό και να μοιραστώ την υπερηφάνεια της Αλβανίας για αυτούς και το Vision Albania 2030 (Όραμα Αλβανία 2030). Όλα αυτά αφορούν την επίσκεψή μου στη φίλη γείτονα Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα υπόλοιπα είναι απλώς θόρυβος στο παρασκήνιο».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button