Αθλητικά

Σβι Σερφ: Το Ιράν θέλει να μας εξολοθρεύσει – Υποχρεωμένος να έχω όπλο στο ένα μου χέρι για να προστατέψω την οικογένειά μου

Η διεθνής κοινότητα έχει στρέψει την προσοχή της στη Μέση Ανατολή, μετά από τα χτυπήματα που υπάρχουν μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν και ο θρυλικός προπονητής, Σβι Σερφ, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί και βιώνει.

Ο άλλοτε προπονητής του Άρη και του ΠΑΟΚ, Σβι Σέρφ μίλησε στο Status 107.7 από το Τελ Αβιβ και μετέφερε όσα συνέβησαν στο Ισραήλ -μετά και την πυραυλική επίθεση που δέχθηκε από το Ιράν– αλλά και πως αντιμετωπίζουν την επόμενη μέρα, τη στιγμή που μεταξύ των δυο χωρών ηχούν τα «τύμπανα του πολέμου».

«Είμαι καλά και εγώ και ολόκληρη η οικογένεια μου. Σίγουρα όμως δεν είναι ωραίο συναίσθημα να δέχεσαι επίθεση με πυραύλους αλλά στο τέλος πήγαν όλα καλά και δεν είχαμε πρόβλημα. Θα πρέπει ωστόσο κάποιος να κάνει κάτι, γιατί σήμερα δέχθηκε επίθεση το Ισραήλ αλλά αύριο μπορεί να είναι η Ευρώπη. Εδώ και μια 20ετια περίπου δεχόμαστε επιθέσεις από την Χεζμπολάχ και το Ιράν και ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κατάσταση όπως και έγινε χάρη στην υψηλή τεχνολογία που είχε ο στρατός μας. Θέλουμε να γυρίσουμε στην καθημερινότητα μας, να μπορώ να πάω στην δουλειά μου, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας στο σχολείο τους», ανέφερε ο Σβι Σερφ.

Ο θρυλικός «Σβίκα» συμπλήρωσε: «Δεν φοβόμαστε αλλά δεν μπορούμε να ζούμε και φυσιολογικά. Θα πρέπει κάποια στιγμή να επιστρέψουμε στην ρουτίνα μας. Η ζωή στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια κυλάει με ρυθμούς σαν τους σημερινούς. Το Ιράν θέλει να μας εξολοθρεύσει και πιστεύω ότι δύσκολα θα έρθει η ειρήνη. Από το ένα χέρι θέλω και είμαι έτοιμος να ζήσω και να πάω στην δουλειά μου αλλά είμαι υποχρεωμένος στο άλλο μου χέρι να έχω ένα όπλο για να προστατέψω την οικογένειά μου».

To άρθρο Σβι Σερφ: Το Ιράν θέλει να μας εξολοθρεύσει – Υποχρεωμένος να έχω όπλο στο ένα μου χέρι για να προστατέψω την οικογένειά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button