ΓυναίκαΜόδα

«Λύγισε» η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της: «Γεννήθηκε 5,5 μηνών…Σήμερα είναι 20 ετών»

Η Νένα Χρονοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γέννηση του γιου της που σήμερα είναι 20 ετών.

«Εγώ δεν είμαι ηρωίδα. Ηρωισμός είναι αυτό που συμβαίνει σε δεκάδες ανθρώπους στην Ελλάδα και σε χιλιάδες γονείς. Υπάρχουν γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους με καρκίνο και την επόμενη ημέρα δε τα έχουν. Ηρωισμός είναι να παλεύεις μόνος σου σε ένα σύστημα που δυστυχώς έχει δημιουργηθεί για να είναι ανύπαρκτο. Αυτό είναι. Δεν έχει να κάνει με το ότι βλέπω το παιδί μου και ξέρω τι έχει ή προσπαθώ καθημερινά να είμαι δίπλα του για να γίνεται πιο λειτουργικό. Υπάρχει πολύς πόνος εκεί έξω γιατί δεν λειτουργεί με τον σωστό τρόπο τίποτα» ανέφερε η Νένα Χρονοπούλου.

«Ο γιος μου γεννήθηκε 25 εβδομάδων, δηλαδή 5,5 μηνών. Θα λογιζόταν ως αποβολή. Έτρωγε τέσσερα μπουκάλια γάλα. Όταν γεννήθηκε ο Χρήστος, επειδή εγώ ήμουν πέντε μήνες μέσα στο νοσοκομείο, ουδέποτε σκέφτηκα να βγω έξω ή μου λείπουν οι φίλοι μου. Ήξερα κάθε μέρα που ήμουν εκεί, εκείνος μεγαλώνει πιο σωστά. Όταν γεννήθηκε, πήγα να πεθάνω γιατί είχα ακατάσχετη αιμορραγία. Ο κουμπάρος μου που ήταν και γυναικολόγος μου μού έλεγε ότι με χάνει ενώ εγώ επέμενα να προσέξει το παιδί. Κι όταν γεννήθηκε ο Χρηστάκος, δεν πίστευα ότι ζει» εξομολογήθηκε με συγκίνηση η Νένα Χρονοπούλου και αποκάλυψε ότι έγινε αεροβάφτιση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button