Αθλητικά

Εμμανουήλ Καραλής και αδέρφια Αντετοκούνμπο έκαναν viral ανάρτηση και έδωσαν ραντεβού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Viral έγινε μέσα σε λίγα λεπτά η φωτογραφία του Εμμανουήλ Καραλή με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, που “ανέβηκε” στο λογαριασμό του Έλληνα κορυφαίου αθλητή του επί κοντώ στο Instagram.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Εθνικής μπάσκετ, στη νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας, στην πρεμιέρα της Γαλανόλευκης στο Προολυμπιακό τουρνουά. Στο ΣΕΦ βρέθηκαν μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού ια να στηρίξουν την ομάδα. Μεταξύ αυτών και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Έλληνας κορυφαίος αθλητής του επί κοντώ -που το τελευταία διάστημα έχει σπάσει δυο φορές το σχετικό πανελλήνιο ρεκόρ- φωτογραφήθηκε με τους Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντεκούνμπο, δίνοντας ραντεβού στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή, οι τέσσερις τους έδωσαν “ραντεβού” για φαγητό στο Παρίσι, δείχνοντας έτσι την σύμπνοια που υπάρχει μεταξύ των αθλητών της TEAm Hellas, για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Την ίδια στιγμή, η ΕΟΕ έκανε repost τη συγκεκριμένη ανάρτηση και σχολίασε: “Ραντεβού στο Παρίσι δίνουν ο Εμμανουήλ Καραλής με τα αδέρφια Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, η ελληνική αποστολή θα φτάσει τους 100 αθλητές!

 

To άρθρο Εμμανουήλ Καραλής και αδέρφια Αντετοκούνμπο έκαναν viral ανάρτηση και έδωσαν ραντεβού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button