lifestyle

Η χειροδικία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά του συντρόφου της και ο πρησμένος αστράγαλος – «Μου την έστησε η μητέρα μου»

Η κατάσταση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς βγήκε εκτός ελέγχου για άλλη μία φορά, αφού χτύπησε τον σύντροφό της και στη συνέχεια έκανε κάποιες ανησυχητικές αναρτήσεις στο Instagram.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει αποκτήσει μία αλλόκοτη συμπεριφορά σε σχέση με αυτή που είχε στο παρελθόν, πράγμα που δημιουργεί ερωτήματα για την ψυχική της υγεία. Χτες (02.05.2024), η σταρ της ποπ εθεάθη να βγαίνει από ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες, με τη συνοδεία αστυνομικών έχοντας αγκαλιά το μαξιλάρι της. Σε άσχημη κατάσταση, να περπατάει τυλιγμένη με κουβέρτα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια χειροδίκησε κατά του συντρόφου της.

Το βράδυ της Τετάρτης 1η Μαΐου, η Σπίαρς πήγε στο Chateau Marmont με τον Σόλιζ. Λίγες ώρες μετά, κάποιος που βρισκόταν στο ίδιο μέρος κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι μια γυναίκα που ταιριάζει στην περιγραφή με τη 42χρονη σταρ, παρενοχλούσε και απειλούσε τους υπαλλήλους και τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Επίσης αναφέρθηκε πως η Σπίαρς είχε έναν έντονο καβγά με τον σύζυγό της, τον οποίο κατέληξε να χτυπάει.

Πληροφορίες συγκρίνουν την χτεσινή εικόνα της τραγουδίστριας με εκείνη που είχε το 2007, όταν έπαθε διανοητική κατάρρευση και κατέληξε να ξυρίζει όλα της τα μαλλιά. 

Η ίδια, ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει τα πάντα μέσω 2 αναρτήσεων στο Instagram. Στην πρώτη έγραψε μία λεζάντα μέσα στην φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει, ενώ στην δεύτερη δείχνει τον αστράγαλό της, ο οποίος είναι αρκετά πρησμένος παραπέμποντας σε πιθανό ατύχημα που είχε. 

«Για να ξέρει ο κόσμος, οι ειδήσεις είναι ψεύτικες! Θα ήθελα ο κόσμος να σεβαστεί ότι γίνομαι δυνατότερη καθημερινά. Η αλήθεια είναι άσχημη, οπότε μπορεί κάποιος να με μάθει να λέω ψέματα;

Θεές εκεί έξω, προσπαθώ να σας φτάσω με την υψηλότερη δύναμη που έχω και ελπίζω να κάνετε το ίδιο! Χρειάζομαι νέα οδοντόβουρτσα τώρα…

Υ.Γ1: Χρειάζομαι έναν εσπρέσο. Υ.Γ2: Δεν ξέρω γιατί τα μοιράζομαι όλα αυτά, είμαι αδιάθετη και έχω νεύρα.

Επίσης, γύρισα τον αστράγαλό μου χτες και οι παραϊατρικοί εμφανίστηκαν στην πόρτα μου παρανόμως. Δεν μπήκαν στο δωμάτιό μου όμως ένιωσα ότι με παρενοχλούν. Μετακομίζω Βοστώνη! Ειρήνη», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μη έχοντας κάποια συνοχή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Στη συνέχεια θέλησε να δείξει το χτυπημένο πόδι της και κατηγόρησε την μητέρα της για το χτεσινό περιστατικό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

«Ξέρω ότι η μαμά μου είχε κάποια σχέση! Δεν έχω μιλήσει μαζί της εδώ και 6 μήνες και μου τηλεφώνησε αμέσως αφού συνέβη πριν βγουν τα νέα! Μου την έστησε όπως είχε κάνει παλιά! Μακάρι να είχα παππούδες, δεν την αντέχω. Ειλικρινά δεν με νοιάζει θα το πω. Υ.Γ. Αυτός ο άνθρωπος είναι υπέροχος. Είναι σαν πατέρας για μένα και με βοήθησε χθες το βράδυ. Σας λατρεύω και σας θαυμάζω κύριε Mathew», έγραψε στην δεύτερη ανάρτησή της. 

To άρθρο Η χειροδικία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά του συντρόφου της και ο πρησμένος αστράγαλος – «Μου την έστησε η μητέρα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button