lifestyle

Eurovision 2024: Δείτε την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε

Η πρόβα επί σκηνής για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision ολοκληρώθηκε, με τη Μαρίνα Σάττι να βάζει φωτιά στην Αρένα του Μάλμε με το χορευτικό της και το πολυσυζητημένο Ζάρι.

Aπόλυτα συντονισμένοι, η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena και παρουσίασαν το «ZARI», στην πρώτη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής.

Η άψογη ερμηνεία, η ευρηματική σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην πρώτη πρόβα και το αποτέλεσμα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας, η Μαρίνα και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, όπου παρουσίασαν για πρώτη φορά το «ZARI».

«Καλή επιτυχία Ελλάδα»

Το πρωί της Κυριακής η ελληνική αποστολή έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και από εκεί ξεκίνησε το πιο όμορφο ταξίδι για τη Μαρίνα Σάττι.

«Τώρα σε λίγο πετάμε, είναι μέρα ταξιδιού και αύριο στις δέκα είναι η πρώτη πρόβα μας. Ανυπομονώ και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε το act μας, να το δούμε σε αυτόν τον χώρο που το έχουμε ονειρευτεί», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

Θα κάνει αυτό που κάνει πάντα. Θα τραγουδήσει και θα χορέψει δίχως άγχος, με μοναδικό γούρι την ομάδα της. Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν την Ελλάδα στην 8η θέση, με το φαβορί για την πρώτη να είναι η Ελβετία.

Την Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει η δεύτερη επίσημη πρόβα για τη χώρα και στις 9 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι καλείται να βάλει τα δυνατά της για να διεκδικήσει στον Β’ ημιτελικό το πολυπόθητο εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

To άρθρο Eurovision 2024: Δείτε την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button