Τεχνολογία

Δύο συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σε Ομόνοια και Πειραιά

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26-6-2024) στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 35χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους, προέβησαν σε έλεγχο οχήματος στο οποίο επέβαινε ο κατηγορούμενος κοντά στην πλατεία Ομονοίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο του ελέγχου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, ανάμεσα στα 2 πίσω καθίσματα του οχήματος, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 7 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον, τις πρωινές ώρες σήμερα (26-6-2024) στην περιοχή του Πειραιά, συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο της περιπολίας τους, προέβησαν σε έλεγχο οχήματος στο οποίο επέβαινε ο κατηγορούμενος στην περιοχή του Πειραιά.

Στο πλαίσιο του ελέγχου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, στη θέση του αερόσακου, πιστόλι με γεμιστήρα και 13 φυσίγγια καθώς και ακόμη 40 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button