Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί «έπιασε» τον Ρανταμέλ Φαλκάο

Ο Γιουσέφ Ελ Κααμπί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στους ημιτελικούς με την Άστον Βίλα για το Conference League.

Ο Ελ Κααμπί σημείωσε τα 5 από τα 6 γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ του φετινού Conference League με 10 γκολ.

Με τα πέντε αυτά τέρματα ο 30χρονος Μαροκινός φορ έγινε ο δεύτερος παίκτης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που πετυχαίνει αυτό τον αριθμό των γκολ στα ημιτελικά, μετά τον Ρανταμέλ Φαλκάο, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Πόρτο στο Europa League τη σεζόν 2010/11, όπως σημειώνει η UEFA.

Οι Πορτογάλοι κόντρα στη Βιγιαρεάλ είχαν νικήσει στο πρώτο ματς με 5-1, με τον Κολομβιανό επιθετικό να βρίσκει δίχτυα τέσσερις φορές, ενώ στη ρεβάνς οι «δράκοι» είχαν ηττηθεί με 3-2 με τον «τίγρη» να σκοράρει ένα ακόμη γκολ.

Στο μεταξύ, ο Ελ Κααμπί έφτασε τα 15 γκολ σε 18 συμμετοχές φέτος στην Ευρώπη και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της λίστας των σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Πριν τοπ χθεσινό ματς είχε 13 γκολ όσα και ο Κώστας Φορτούνης, ωστόσο με τα δύο γκολ άφησε πίσω του τον Νίκο Αναστόπουλο και έπιασε Μήτρογλου και Τζόρτζεβιτς. Ο Μαροκινός άσος πλέον έχει στόχο να ξεπεράσει τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Γιουσέφ Ελ Αραμπί που έχει πετύχει 20 γκολ σε 57 παιχνίδια σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

To άρθρο Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί «έπιασε» τον Ρανταμέλ Φαλκάο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button