Αθλητικά

Δυο νεκροί από την επιδρομή ρωσικών drone στο Κίεβο

Τουλάχιστον δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε νυχτερινή ρωσική επιδρομή με drones στο Κίεβο την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, όπου εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε πολυκατοικίες και χρειάστηκε η εσπευσμένη απομάκρυνση δεκάδων κατοίκων, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Γυναίκα σκοτώθηκε εξαιτίας πτώσης συντριμμιών σε κτίριο, που προκάλεσαν πυρκαγιά, στη συνοικία Ντνιπρόσφσκι του Κιέβου, εξήγησε η υπηρεσία μέσω Telegram. Χρειάστηκε η εσπευσμένη απομάκρυνση 27 ενοίκων του κτηρίου, πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη συνοικία Χολοσίφσκι, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας, ο Βιτάλι Κλίτσκο, έκανε λόγο μέσω Telegram για επτά τραυματίες στην επιδρομή, την παραμονή της έναρξης διαπραγματεύσεων ανάμεσα στο Κίεβο και τη Μόσχα για περιορισμένης έκτασης κατάπαυσης του πυρός που θα αφορά τις ενεργειακές εγκαταστάσεις και ευρύτερα υποδομές στην Τζέντα (Σαουδική Αραβία).

Ένας νεκρός σε επιδρομή ουκρανικού drone στη νότια Ρωσία

Επιδρομή ουκρανικού drone στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο στη ρωσική περιφέρεια Ραστόφ, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ο υπηρεσιακός περιφερειάρχης της, ο Γιούρι Σλιούσαρ, μέσω Telegram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά λόγω επίθεσης drone», εξήγησε ο υπηρεσιακός περιφερειάρχης Σλιούσαρ. «Ένας άνθρωπος μέσα στο αυτοκίνητο σκοτώθηκε», πρόσθεσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button