Οικονομία

Διασύνδεση POS – ERP: Την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 έρχεται ανακοίνωση σχετικά με παράταση της προθεσμίας

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας παράτασης και μετά το πέρας της προθεσμίας άφησε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, για τη διασύνδεση των POS με ταμειακές με συστήματα ERP.

Απαντώντας σε ερώτηση κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης σχετικά με τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που προσπαθούν να διασυνδέσουν POS με σύστημα ERP και περιλαμβάνουν ακόμα και ακυρώσεις ραντεβού εγκατάστασης από τους παρόχους, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως την Δευτέρα θα ανακοινωθεί από το οικονομικό επιτελείο μία «λύση κοινής λογικής» για όλους. Υπενθυμίζεται πως η αρχική προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου.

Η παράταση, άλλωστε, αποτελεί και ένα από τα αιτήματα φορέων τεχνολογίας (NSPs) που διαχειρίζονται τα λογισμικά POS, οι οποίοι επισημαίνουν ραγδαία αύξηση των κλήσεων για υποστήριξη με τα προβλήματα να εντοπίζονται κυρίως στα συστήματα ERP που είναι μια πιο σύνθετη τεχνολογία.

To άρθρο Διασύνδεση POS – ERP: Την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 έρχεται ανακοίνωση σχετικά με παράταση της προθεσμίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button