Αθλητικά

Διαγνώστηκε με φυματίωση ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Ο Λούκα Πέρεθ (ΦΩΤΟ AP Photo/Manu Fernandez)




Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, αποχώρησε από την Ισπανία και τη Λα Κορούνια τον Φεβρουάριο, για να μετακομίσει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Αϊντχόφεν. Τα τελευταία νέα, όμως, για την κατάσταση της υγείας του, προκαλούν έκπληξη.

Η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε ότι έχει ένα ενεργό κρούσμα φυματίωσης στο ρόστερ της, χωρίς να αναφέρει κάποιο όνομα. Λίγη ώρα μετά, τα ολλανδικά Μέσα αποκάλυψαν πως ο Λούκας Πέρεθ είναι το συγκεκριμένο κρούσμα.

Ο Λούκας Πέρεθ τέθηκε σε απομόνωση για τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να μην διασπείρει το μικρόβιο! Με τον Ισπανό αλλά και τον Ρικάρντο Πέπι να βρίσκονται πλέον στο απουσιολόγιο, ο Λουκ Ντε Γιόνγκ θα είναι η βασική επιλογή του Μπος για τη γραμμή κρούσης της Αϊντχόφεν.

Ο Λούκας Πέρεθ πρέπει να κάνει μία πολύ συγκεκριμένη θεραπεία τον επόμενο 1,5 μήνα και θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί ξανά την φετινή περίοδο.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button