ΓυναίκαΜόδα

Δημοσθένης Πέππας: Έτσι γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μετά το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Ασλάνογλου

Ο γνωστός δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μετά το διαζύγιό του από την Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το διαζύγιό της από τον επί 8 χρόνια σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός τότε είχε δηλώσει: «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Ακόμη, η Μαρίνα Ασλάνογλου σε άλλη συνέντευξή της, είχε τονίσει ότι το διαζύγιό τους ήταν αρκετά ήρεμο και ότι οι δυο τους εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις έχοντας ως προτεραιότητα πάντα το παιδί τους.

Ο Δημοσθένης Πέππας την Δευτέρα 15/7 βρέθηκε στη Σκιάθο μαζί με την οικογένειά του, όπου γιόρτασε τα γενέθλιά του, για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του.

Ο Δημοσθένης Πέππας έγραψε στην ανάρτησή του: «Family moments Skiathos summer 2024».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button