Πολιτική

Δημήτρης Νατσιός: Αυξήσαμε τα ποσοστά της «Νίκης» – Μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης η αποχή

«Όχι μόνο διατηρήσαμε -για νεοεισερχόμενο κοινοβουλευτικό κόμμα- τα ποσοστά μας αλλά σχεδόν κατά μία ποσοστιαία μονάδα τα αυξήσαμε» είπε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Νατσιός, πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα για τις Ευρωεκλογές.

«Θα συνεχίσουμε με σθένος και με συνέπεια και με σοβαρότητα να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια του ελληνικού λαού, όχι μόνο μέσα στο κράτος αλλά από αύριο και μέσα στην Ευρώπη» είπε ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» Δημήτρης Νατσιός, για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Δεν παρέλειψε ωστόσο, να μιλήσει για τη μεγάλη αποχή. «Θέλω να στηλιτεύσω κάτι το οποίο μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, έχουμε μία τεράστια αποχή, η τελευταία μέτρηση έδειξε πάνω από 60%. Αυτό είναι μια μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης η οποία ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς, υποβάθμισε αυτή την αποχή» είπε ο κύριος Νατσιός.

Και κατέληξε: «Η Νίκη λοιπόν, σιγά και σταθερά, ανεβαίνει με δυναμισμό και πιστεύουμε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να είναι πολύ υψηλότερα τα ποσοστά μας».

To άρθρο Δημήτρης Νατσιός: Αυξήσαμε τα ποσοστά της «Νίκης» – Μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης η αποχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button