Τεχνολογία

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υπερήφανος «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στέκεται ως υπερήφανος «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner) της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) παρέχοντας την πλήρη ιατρική υποστήριξη στις Ελληνίδες αθλήτριες και στους Έλληνες αθλητές της Προ-Παραολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, καθώς και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Η συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή έγκειται στην ολοκληρωμένη προσφορά ιατρικών καλύψεων με διαγνωστικές και ιατρικές εξετάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλείες, και σε τυχόν ιατρικές ανάγκες και περιστατικά που ενδέχεται να προκύψουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των αθλητών κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάληψη της υγειονομικής κάλυψης των Προ-Παραολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών αθλητών αποτελεί μία ακόμη ενέργεια που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του ομίλου, ο οποίος θέτει τον άνθρωπο και την κοινωνία στο επίκεντρο των προσπαθειών του.

Με αφορμή την ανάληψη του κρίσιμου ρόλου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ως ο «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner) της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές με αναπηρία που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θεωρεί αυτονόητη υποχρέωση να βρίσκεται τώρα και στο μέλλον στο πλευρό των ανθρώπων που μάχονται και κατακτούν κορυφές εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα και που από το παράδειγμά τους αντλούμε έμπνευση, αισιοδοξία και δύναμη. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας, θα είμαστε πάντα εδώ να στηρίζουμε τους αγώνες τους, κάνοντας την Ελλάδα υπερήφανη».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Καπελλάκης δήλωσε επίσης: «Στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε για να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έχοντας στόχο να στηρίξουμε στο μέγιστο βαθμό τις αθλήτριες και τους αθλητές μας για να κάνουμε όλοι μαζί περήφανους τους Έλληνες, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή προσφέρει άλλη μια σημαντική παροχή στήριξης στους αθλητές μας. Από σήμερα θα έχουμε στο πλευρό μας συμπαραστάτη τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Για την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, η συνεργασία με τον μεγαλύτερο Ιατρικό Όμιλο της Ελλάδας είναι πολύ σημαντική με προοπτική να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο που είναι κοντά μας και τον θεωρούμε πλέον μέλος της ομάδας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα μέσα από τον καθημερινό τους αγώνα εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button