Τεχνολογία

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές σε Αργολίδα και Αττική – 34.000 ευρώ η λεία τους

Εξαρθρώθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών στην περιοχή της Κορινθίας, στην Αργολίδα και την Αττική.

Για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε χθες (2.5.2024) το πρωί, αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, όπου συνελήφθησαν 2 άντρες, ηλικίας 22 και 38 ετών, αντίστοιχα, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη 2 άντρες, ηλικίας 20 και 25 ετών, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, τα μέλη προκειμένου να δυσκολέψουν τον εντοπισμό τους μετέβαιναν σε περιοχές των Νομών Αργολίδας, Αττικής και Κορινθίας με ενοικιαζόμενα οχήματα, στα οποία πολλές φορές τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Συνολικά, είχαν διαπράξει, 26  κλοπές, όπου είχαν αφαιρέσει χρήματα, με συνολικό ποσό 34.000 ευρώ, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές. Τέλος, κατασχέθηκαν 2 οχήματα, που χρησιμοποιήθηκαν ως μέσα μεταφοράς της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button