Οικονομία

Δήμας: Εξετάζονται κίνητρα για φορολογούμενους που υποβάλλουν δήλωση και πληρώνουν εγκαίρως – Ποια τα σενάρια

Σκέψεις για παροχή κινήτρων επιβράβευσης για τους φορολογούμενους οι οποίοι υποβάλλουν εγκαίρως την φορολογική τους δήλωση ή και πληρώνουν εγκαίρως και εφάπαξ τους φόρους τους, ανέφερε πως υπάρχουν εντός της κυβέρνησης, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Χρίστος Δήμας.

Ο κ. Δήμας, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ανακοίνωσε πως «το υπουργείο εξετάζει κίνητρα για την επόμενη χρονιά ώστε ο φορολογούμενος ο οποίος θα υποβάλλει εγκαίρως τη φορολογική του δήλωση και θα πληρώνει εγκαίρως και εφάπαξ τον αναλογούντα φόρο να έχει επιπλέον οικονομικά οφέλη».

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών μιλώντας στο newsit.gr, δεν διέψευσαν πληροφορίες που αναφέρουν πως εντός των σεναρίων για τα ενδεχόμενα κίνητρα είναι η έκπτωση 4% αν η δήλωση υποβληθεί 3 μήνες πριν από την εκπνοή της προθεσμίας και πληρωθεί εφάπαξ και εγκαίρως, 3% αν η διαδικασία γίνει 2 μήνες πριν την λήξη προθεσμίας και 2% αν η υποβολή και πληρωμή γίνει στον μήνα εκπνοής.

To άρθρο Δήμας: Εξετάζονται κίνητρα για φορολογούμενους που υποβάλλουν δήλωση και πληρώνουν εγκαίρως – Ποια τα σενάρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button