lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Δεν συνειδητοποίησα ποτέ το μέγεθος της επιτυχίας τη στιγμή που τη βίωνα

«Ήμουν πολύ ανασφαλής άνθρωπος» παραδέχεται η Δέσποινα Βανδή.

Για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, όλα όσα αναθεώρησε με το πέρασμα του χρόνου αλλά και την διαχείριση της επιτυχίας μίλησε η Δέσποινα Βανδή στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» στον Alpha.

«Όταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο το 1993, είπα: “εδώ κάτι γίνεται”. Έπρεπε να αποχαιρετήσω τη Θεσσαλονίκη με βαριά καρδιά, έμαθα την Αθήνα με χάρτες και πήρα δίπλωμα οδήγησης εδώ.

Ξεκίνησα με την ασφάλεια του Βασίλη Καρρά και του Γιάννη Πάριου, που για μένα ήταν κάτι πολύ μεγάλο» εξομολογήθηκε, αρχικά, η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Με συνόδευσε μία μεγάλη μοναξιά στην Αθήνα, γιατί δεν ήξερα κανέναν. Θυμάμαι να περνάω Χριστούγεννα πολύ ζορισμένη. Είχα έναν διθέσιο καναπέ, έναν σκύλο δίπλα μου και καθόλου φίλους. Η είσοδος του Φοίβου στη ζωή μου ήταν ένα νέο κεφάλαιο».

«Δεν συνειδητοποίησα ποτέ το μέγεθος της επιτυχίας τη στιγμή που τη βίωνα. Ήμουν πολύ ανασφαλής άνθρωπος.

Η επιθυμία μου να είμαι πολύ πάνω από τα παιδιά μου λειτούργησε σε βάρος της δουλειάς μου. Στα 40 μου όμως αποφάσισα ότι θέλω να κάνω πράγματα στη ζωή μου που να είναι καθαρά δικές μου επιλογές και ας κάνω και λάθη.

  

Πρέπει όλοι να είμαστε μάνατζερς του εαυτού μας» συμπλήρωσε, επίσης, η Δέσποινα Βανδή στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.

To άρθρο Δέσποινα Βανδή: Δεν συνειδητοποίησα ποτέ το μέγεθος της επιτυχίας τη στιγμή που τη βίωνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button