Αθλητικά

Κικίλιας: Εργαζόμαστε αδιάκοπα για την ασφάλεια και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού περιβάλλοντος

Στην αξιολόγηση της απόκρισης στην πρόσφατη πυρκαγιά στη Βοιωτία καθώς και σε άσκηση επί χάρτου προχώρησαν σήμερα η ηγεσία του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, τον αντιπεριφερειάρχη και τον δασάρχη Βοιωτίας, τον δήμαρχο Λεβαδέων, καθώς και διοικητές της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο «Χ» ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ειδικότερα ο κ. Κικίλιας επισημαίνει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα, σε συνεργασία με την ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας, την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, τον αντιπεριφερειάρχη και τον δασάρχη Βοιωτίας, τον δήμαρχο Λεβαδέων, καθώς και διοικητές της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων, αξιολογήσαμε την απόκρισή μας στην πρόσφατη πυρκαγιά στη Βοιωτία. Πραγματοποιήσαμε άσκηση επί χάρτου για τη βελτίωση των διαδικασιών μας. Πυροσβεστικά οχήματα, δασοκομάντος και εναέρια μέσα κατάφεραν να ελέγξουν τη φωτιά εντός περίπου δύο ωρών. Εργαζόμαστε αδιάκοπα για την ασφάλεια και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού περιβάλλοντος».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button