ΓυναίκαΜόδα

Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Ποιος είναι ο νέος φημολογούμενος σύντροφος της Φαίης Σκορδά – Το φλερτ και η γνωριμία με την οικογένειά του

Μετά τα νέα για την προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα, μια νέα σελίδα και στη δική της προσωπική ζωή φαίνεται πως γύρισε η Φαίη Σκορδά.

Τις τελευταίες ώρες φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά ξανά ερωτευμένη και σε σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά.

Το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μύκονο με καλή παρέα φίλων, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μαζωνάκης αλλά και γνωστός επιχειρηματίας. Μια κοινή τους φωτογραφία, μάλιστα, από τις διακοπές στη Μύκονο έχει φουντώσει ακόμα περισσότερο τις φήμες. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν έχει πάρει θέση είτε στο να διαψεύσει είτε στο να επιβεβαιώσει την φήμη αυτή.

Τι λέει το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! υπάρχει ένα διακριτικό φλερτ από την πλευρά του Γιώργου Μπαρμπαλιά ενώ εκείνη δηλώνει ιδιαίτερα κολακευμένη.

«Με τη Φαίη έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό. Έχουν βγει και για φαγητό ενώ εκείνη έχει γνωρίσει και την οικογένειά του. Προς το παρόν και οι δυο δηλώνουν ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική» λένε άνθρωποι που είναι κοντά στον επιχειρηματία.

«Επειδή είναι πάνω από όλα μητέρα, είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τους ανθρώπους που αφήνει να εισβάλουν στη ζωή της. Το ότι ο 48χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών είναι σίγουρα κάτι που η Φαίη έχει εκτιμήσει πολύ» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα, με μεγάλο και ιδιαίτερα καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα. Η μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, με καταγωγή από την Αρκαδία, απ’ όπου ήταν και ο σύζυγός της.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς με τη μητέρα του

Ο ίδιος έχει και δύο αδελφές, την Ελένη και την Φαίη, με τις οποίες διατηρεί άψογες σχέσεις.

Με την αδελφή του, Ελένη Μπαρμπαλιά

Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι επίσης διαζευγμένος, έπειτα από 10 χρόνια γάμου με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη.

Ο γάμος του Γιώργου Μπαρμπαλιά με τη Ναταλία Μουνδρέα είχε πραγματοποιηθεί στην Πάτμο το 2008, όπου η οικογένεια Μουνδρέα έχει ένα υπέροχο σπίτι.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η διάψευση για τη σχέση Τατιάνας Μπλατνικ – Γιώργου Μπαρμπαλιά

Τον προηγούμενο διάστημα το όνομα του Μπαρμπαλιά είχε βρεθεί στην lifestyle επικαιρότητα καθώς δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει σχέση με την Τατιάνα Μπλάτνικ, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Νικόλαο Γλυξμπουργκ.

Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Παρασκευή 14/6 στην εκπομπή Happy Day του ALPHA αποκάλυψε πως η είδηση πως είναι σε σχέση ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς και η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν ισχύει. Μάλιστα, το διέψευσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας σε συζήτηση που είχαν όταν συναντήθηκαν σε event ξενοδοχείου. Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή, στάθηκε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso το οποίο αναφέρεται σε κοινή έξοδο τους.

«Να διαψεύσω μια είδηση που τώρα μου ήρθε; Βλέπω στην Espresso που συνήθως έχει πολύ καλό ρεπορτάζ, “Μαζί σε λουξ ξενοδοχείο η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά”. Έτυχε και είδα τον κύριο Μπαρμπαλιά προχθές στο event του ξενοδοχείου. Τον πέτυχα στο διάδρομο και πιάσαμε την κουβέντα, του είπα ότι τον σχολιάζαμε τις προάλλες και μου είπε ότι δεν ισχύει το ειδύλλιο αυτό. Ότι είναι δυο πολύ καλοί φίλοι. Τον ρώτησα αν μπορώ να το πω και μου είπε βεβαίως», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day.

Να θυμίσουμε η τελευταία σχέση της Φαίης, μετά και το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν με τον επιχειρηματία Νίκο Ηλιόπουλο, με τον οποίο το 2021 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button