lifestyle

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά το «Du Hast» των Rammstein και αποθεώνεται

Είναι εκκεντρικός, σταρ και ακούει στο όνομα Γιώργος Μαζωνάκης. Ο δικός μας λαϊκός αοιδος Γιώργος Μαζωνάκης, θέλησε να μπεί στα hard rock παπούτσια του frontman των Rammstein,Till Lindermann επ’ ευκαιρία της άφιξης των Γερμανών στις 30 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ετοιμάζεται (μπροστά στον καθρέφτη του) για το live του εκρηκτικού γκρουπ και μάλλον αυτοτρολάρεται για την ομοιότητά του με τον γερμανό τραγουδιστή. Άλλωστε τα social media ουκ ολίγες φορές έχουν φέρει τους δυο καλλιτέχνες κοντά καθώς μοιάζουν «Σαν δυο σταγόνες βροχής».

Η εταιρεία παραγωγής εκμεταλλεύτηκε το διαδικτυακό αυτό χαμό και σκάρωσε ένα επικό βιντεάκι- promo της επικείμενης συναυλίας.

Οι Rammstein επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα υποσχόμενοι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ και ένα μυθικό performance μπροστά σε χιλιάδες εκστασιασμένους fans, ώστε να μη χάσει κανείς την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια αξεπέραστη συναυλία. Μετά τις ανακοινώσεις για την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου, το live των Rammstein θα στεγαστεί στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας για να απολαύσουν όλοι ένα live που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική συναυλιακή ιστορία.

Οι Rammstein «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το εντυπωσιακό σκηνικό τους και τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος και επιστρέφουν στα περιβόητα stadium shows τους κάνοντας μια στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να προσφέρουν το απόλυτο live experience ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών.

Το 2024, ακριβώς στην ώρα πριν τη 30ή επέτειο των Rammstein, παλιοί και νέοι οπαδοί θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά το “γιγαντιαίο show” του συγκροτήματος με ένα set list που περιλαμβάνει όλες τις σπουδαίες επιτυχίες του συγκροτήματος και θα παρελάσει στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης.

Εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τα sold-out shows του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι οι συναυλίες τους είναι μοναδικές ως προς τη φύση, την κλίμακα αλλά και την ποιότητά τους.

To άρθρο Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά το «Du Hast» των Rammstein και αποθεώνεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button