ΓυναίκαΜόδα

Φαίη Σκορδά: Έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες – Τι συνέβη;

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, το Make a Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) πραγματοποίησε τον καθιερωμένο ετήσιο περίπατο Walk of Wishes 2024 σε Αθήνα, και πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Η Φαίη Σκορδά ως Πρέσβειρα του Make a Wish ήταν εκεί και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μάλιστα μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια ευχής. Είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο ευχής. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ. Συγκινούμαι πολύ γιατί καθώς ερχόμουν συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία είχα γνωρίσει μικρά, παιδιά ευχής και τώρα έχουν μεγαλώσει. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο… Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Το δικό σας φως για να μη χάνετε τον δρόμο ποιο είναι;» ήταν η επόμενη ερώτηση μιας εκ των δημοσιογράφων. Τότε, η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα.

«Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…. Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά, τα δικά μου παιδιά, και τα παιδιά που είναι εδώ» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό η Φαίη Σκορδά έχασε τον πατέρα της, στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button